Plăsarea comenzii on-line:

      Pentru a plasa comanda on-line alegeți marfa necesară din catalog sau folosiți opțiunea „Căutare”. Indicați cantitatea pentru fiecare tip de marfa aleasă și apăsați butonul „Coș de cumpărături”. Comanda va fi afișată în căsuța „Coș de cumpărături”. Ulterior puteți confirma comanda sau continuați cumpărătura.  

      Pentru confirmarea comenzii este necesar de indicat numele, numărul de telefon pentru a face legătură cu Dvs. Apăsați butonul Confirmarea comenzii”.

Vă atragem atenția, că înăinte de a procura marfa e necesar sa analizați caracteristicile, pozele și parametrii mărfii. Informația adaugătoare o puteți gasi apăsând poza produsului sau denumirea acestuia. Căsuța “Coș de cumpărături” este disponibilă și în acest regim.  Daca doriti sa adaugati alte produse comenzii va rugam sa ne contactati telefonic.

Plăsarea comenzii prin telefon.

Facem legătura cu operatorul. Indentificăm codul mărfii. Aflăm toata informația necesară despre produsul respectiv și plăsăm comanda.

Program de lucru:

Atenție! Primim comenzile on-line non-stop! Comanda plasată după orele 18-00 va fi prelucrata ziua următoare.

Eliberarea comenzilor se efectuiază de luni pînă vineri, pînă la orele 16.00. Comenzile plăsate în weekend sau în timpul sărbătorilor vor fi prelucrate în prima zi lucrătoare după zilele de odihnă. Marfa este disponibilă în timp de 24 ore după confirmarea comenzii din partea clientului. Dacă comanda nu a fost ridicată în timpul menționat, comanda se consideră anulata automat.

Modul de plată:

La momentul actual plata pentru marfa comandată se efectuiază în magazinul „Papermax” pe adresa bul. Dacia 30/1.

Plata poate fi efectuată:

-          Cu numerar la primirea mărfii

-          Cu cardul bancar la primirea mărfii

-          Prin transfer bancar (cereți contul de plata de la operator)

Product added to wishlist
Produsul a fost adăugat la comparare

Acest website utilizeaza cookies